Bellpuig: Optimisme moderat. Feina, fins ara, útil.

Bastant satisfets per les passes donades fins ara, tant per part de l’Ajuntament, com per part del nou govern del Consell de Mallorca amb la visita d’ahir.

A damunt la taula, ja hi ha una partida als pressuposts del Consell per a 2016, de 420.000 euros (incrementada per esmena del grup al Consell de El Pi).

Totes les parts, continuam a l’expectativa del desenvolupament de la pròrroga assolida pel Govern de les Illes la reunió al Ministeri d’Hisenda dijous de la setmana passada. Segurament, no serà fins a la posada en funcionament del nou govern de l’Estat, l’any que ve, que aquest desenvolupament dels diferents convenis prorrogats en els terminis d’execució i justificació de la despesa (com el que afecta la rehabilitació i posada en marxa del monestir de Bellpuig: el signat el 23 de desembre de 2010) no es reiniciarà.

Mentre tant, saludam el clar nou tarannà del Consell de Mallorca, envers Bellpuig i el patrimoni, en línies general, del municipi.

Visita càrrecs Consell a Bellpuig, 09-12-2015. A la imatges, T. Gili, M. P. Ginard, C. Bonet, M. Galan, A. Comes i F. Miralles
Visita càrrecs Consell a Bellpuig, 09-12-2015. A la imatges, T. Gili, M. P. Ginard, C. Bonet, M. Galan, A. Comes i F. Miralles
Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *