Comunicat GOB: “El GOB felicita al departament de Territori del Consell per l’impuls de l’Agència de Disciplina Urbanística”

Estam cada dia més segurs que la delegació de les competències en disciplina urbanística de l’Ajuntament d’Artà no és només un decisió encertada des del punt de vista purament jurídic (a l’Ajuntament nostre, amb la delegació efectiva el passat dia 1 de gener, es deixa progressivament de prevaricar), sinó encertada cojunturalment per la feina que va demostrant l’equip actual al Consell -amb la participació a l’ADU, també, de Podem.

Els municipis que encara no han delegat, s’ho han de fer mirar… o continuar disposats a seguir prevaricant (amb la diferència que cada dia que passa, es notarà més). Aquesta ha de ser una legislatura d’inflexió en l’aspecte de la disciplina urbanística a Mallorca, i des del Consell es donen senyals evidents que es fa feina seriosa en aquest sentit.

Enllaçam al comunicat del GOB felicitant al Departament de Territori i Infraestructures del Consell per l’impuls que s’està donant a l’Agència de Disciplina Urbanística de Mallorca (ADU), i al comunicat d’ahir d’aquest Departament: L’ADU aprovarà el Pla anual d’inspecció urbanística.

*Actualització 29-05-2016. “Diario de Mallorca”: “El Consell utilizará fotos aéreas para cazar obras ilegales en suelo rústico”DM280516_ADU

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *