Vivendes d’emergència social. Alguna de les línies de feina de la Regidoria de Serveis Socials

Una bona iniciativa, la de l’Ajuntament d’Inca publicada avui a la premsa: Bancos y consistorio crean una bolsa de viviendas de emergencia.

Des de l’Ajuntament d’Artà es va traslladar a la F. Armengol, dia 3, entre d’altres necessitats, la de comptar amb habitatges disponibles per a casos d’emergències, concretament, la possibilitat que, des del Govern, s’impulsàs alguna mena de conveni amb la SAREB de manera que l’Ajuntament pogués disposar d’almenys alguna les vivendes buides que té aquesta “banca dolenta” al municipi.

2018610

La Presidenta va indicar a la regidora de Serveis Socials, Aina Comes, el Conveni signat entre l’IBAVI i la SAREB, pel qual El Govern obtendrà 75 habitatges de la SAREB per destinar-los a lloguer social.

El contacte amb la Directora de l’IBAVI està fet i s’està a l’espera que es confirmi, en primer lloc, confirmació que Artà és un dels municipis en què es troben vivendes de la SAREB incloses al Conveni per, posteriorment, estudiar la fòrmula que permeti l’ús per part de l’Ajuntament.

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *