Marga Llull Llull

Marga Llull Llull és diplomada en Educació Social, llicenciada en Psicopedagogia i Màster en Intervenció Educativa i Terapèutica Assistida amb Animals.

Aquesta és la meva formació universitària, fins al moment és el que més em defineix, ja que fa visible les meves dues grans passions: l’educació i els animals. No és tan àmplia la meva experiència laboral, limitada per la situació actual del mercat laboral, que ens afecta també als joves formats, i més encara en l’àmbit de serveis socials i educació. He treballat sempre en el temps lliure com a monitora en escoles d’estiu, club d’esplai, campaments, menjador…

Utòpica, somiadora, rebel i inconformista, però també realista, activa i lluitadora. Educadora de vocació però sobretot aprenent. Convençuda que, com han dit els més grans com Freire, Galeano i Mandela, és a través de l’educació, tant formal (escola), com no formal o informal (en tots els àmbits del nostre dia a dia) que es pot canviar el món.

Viatgera apassionada, marcada per dues grans experiències: l’estada a Nicaragua on vaig participar en un programa amb joves en situació d’exclusió social i la visita als campaments de refugiats sahrauís i la relació amb aquest poble.

Amant de la vida i defensora, des de molt jove a títol individual, dels oprimits i de totes les causes que he considerat justes: en favor de la llengua i cultura pròpies, del manteniment i la qualitat dels serveis públics, de la protecció dels animals i del territori, de l’autodeterminació dels pobles; en contra de la criminalització d’activistes… Tot i així, no he estat mai afiliada a cap partit polític i és per la pluralitat dels membres d’Alternativa per Artà i les ganes comunes de transformació social i fer d’Artà un poble inclusiu que he decidit formar-ne part.