Luis Miguel Bajo

Sóc Luis Miguel Bajo de Castro, tinc 63 anys i em presento com a candidat per Alternativa per Artà.

Originari de Lleó, vaig arribar a Artà al 1991 i puc dir que estic plenament integrat en el poble al que tant estim i me considero un artanenc més. He fet feina 25 anys com professor d’Història i Ciències Socials a l’IES d’Artà, i fonamentalment, soc un persona vinculada a l’ensenyament, l’educació i la cultura.

Sempre m’han interessen molt les qüestions socials i, per això, participo activament en l’ONG local Artà Solidari, de la qual sóc soci fundador i secretari.

A nivell polític són una persona comprometia e identificada amb els valors propis de l’esquerra i per això estic ara col·laborant amb AxA a nivell local i amb Unides Podem a nivell estatal i autonòmic, i considero que, més que mai, és imprescindible estimular la participació dels ciutadans per aprofundir i defensar els valors de l’esquerra democràtica, l’única que pot millorar la vida i la realitat del homes i dones, començant pels ciutadans/es d’Artà.